tisdag 10 april 2012

Trött, trött, trött...

Så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. På fredag ska jag lämna nytt blodprov och hoppas verkligen på doshöjning igen. Det som kändes som det hade blivit bättre häromdagen, är lika risigt nu igen. Jag mår verkligen skit. Jag hoppas en dos på minst 75 microgram Levaxin ska göra skillnad.

4 kommentarer:

  1. Hej Mona! Jag känner verkligen igen mig i det du skrivet. En outhärdlig trötthet samt en massa andra märkliga symptom. Har själv medicinerats med levaxin sedan juni 2011, nu uppe i 100ug. Blir bättre vud varje doshöjning men sedan går det utför igen. Det är som du skriver så mentalt påfrestande att kastas mellan hopp och förtvivlan. Om två veckor ska jag äntligen få komma till en endikrinolog, mitt hopp står till det besöket. 40 år och full av livsglädje, det vill man ju kunna njuta av. Vi drabbade får stötta varandra och dela med oss av våra erfarenheter. Sköt om dig! /Sofia

    SvaraRadera
  2. Hej Sofia! Tack för din kommentar! Ja vi får stötta varandra! Vad skönt att du också ska få träffa en endokrinolog - hoppas det kommer göra skillnad för dig! Ja, jag håller med, man vill kunna njuta av livet för allt är egentligen så bra nu - om bara man inte haft det här eländet! Vi har tre underbara barn varav en tvååring där det fullkomligt exploderar av nya färdigheter varje dag just nu! Så härligt men jag orkar knappt med barnen. Det är fruktansvärt att känna så!

    Har det tagit nästan ett år att komma upp i 100ug (just det, SÅ skriver man microgram!) eller har du varit uppe i högre doser och sedan fått minska?

    Sköt om dig du också!

    Mona

    SvaraRadera
  3. Hej igen Mona!
    Jag håller med dig, det allra allra värsta är att inte orka med sina älskade barn på det sätt man hade önskat.

    Det tog mig ca 0,5 år att få komma upp i 100ug, sedan låg mina blodvärden så "fint" så min läkare på VC vill absolut inte att jag går upp ytterligare i dos. Istället har jag utretts för än det ena, än det andra.
    En riktig klassiker för oss drabbade har jag förstått. Men nu äntligen är det dags för endokrin.

    Jag återkopplar gärna om det besöket ger ngt matnyttigt.

    Bästa hälsningar Sofia

    SvaraRadera
  4. Ja! Berätta gärna om besöket när du varit där!

    SvaraRadera